top of page

Stage 1

AM SIM

Bliv sikker i trafikken

I Stayzafe's AM-SIM får du en tryg og ekstraordinær oplevelse som med garanti ikke ryger i glemmebogen. Du skal starte i Stayzafe´s AM-SIM fordi du lærer grundformen for sikker kørsel samt hvordan du kan udvide din egen og ikke mindst dine medkøres tryghed når du sætter dig ind i din bil!

AM-SIM tilbyder dig en masse læring indenfor sikkerhed og den kørertekniske verden, men ikke mindst den mentale del af at skabe tryghed og ro inde i dig selv!

AM-SIM Setup

Rat
Rattet er en trokopi af et rigtigt racerbilsrat med alkantara greb og aluminiums F1 gearskifte på bagsiden af rattet, det er lækker kvalitet og giver følelsen af et gennemført racerrat!

Pedalsæt
Pedalsættet er et elektronisk system som giver dig følelsen af at kører i en rigtig bil, du vil med disse bremser kunne udvikle dig enormt indenfor din egen og andres sikkerhed!

Ramme
Vores AM-SIM er udstyret med et rigtigt racerskåls sæde som minder utroligt meget om et ægte sæde fra en rigtig racerbil, udover det, er det fastmonteret omkring en aluminiumsramme med tre skærme!

Vores AM-SIM er en perfekt løsning fordi det styrker dig til dit næste skridt i din sikkerhedsudvikling hos Stayzafe!

bottom of page