top of page
mikkel-grundtvig-stayzafe-figur.jpg

Stayzafe handler om ledelse og udvikling

 

 

Mikkel Grundtvig er professionel racerkører og drømmer om at blive Danmarks næste F1 kører. Derudover er han manden bag Stayzafe, som er en kombination af hans to store passioner motorsport og iværksætteri.

Stayzafe er en platform, hvor der videreformidles viden og erfaring indenfor køretekniske færdigheder. Udover læring af kørertekniske færdigheder, er det en platform for sammenhold og styrkelse i ledelse. Gennem forskellige Simulator-teambuilding pakker med tilhørende undervisning, søger Stayzafe - som navnet også antyder - at deltagerne bliver bedre og mere sikre bilister i trafikken, men ikke mindst at deltagerne får styrket deres sammenhold og udvikler deres styrker! 

Stayzafe’s forskellige pakkeløsninger giver deltagerne indblik i racerkørernes forunderlige verden og hvordan målrettet arbejde med de helt små detaljer kan fremme ens præstationer – naturligvis i en sammenhæng hvor sikkerhed og sammenhold er i højsædet. Udover det enorme fokus på sammenhold, lægger Stayzafe stor vægt på, at deltagerne skal udvikle deres styrker, som de kan tage med på arbejdspladsen!

Foruden Mikkel består Stayzafe af et yderst professionelt og kompetent team, der med flere års erfaring indenfor motorsport, psygologi
 og meget mere, er med til at gøre Stayzafe til et seriøst og unikt produkt.

Du vil således hos Stayzafe være i trygge hænder.

bottom of page