top of page
lasse-simulator-grøn.jpg

Sikker trafik

Bliv sikker i trafikken

Bliv sikker i trafikken

Hos Stayzafe tilbyder racerkørerne og simulatorer instruktørerne, 

Mikkel Grundtvig og Lasse Sørensen instruktioner i hvordan man forebygger sin egen sikkerhed i trafikken, ved at videreformidle deres kørertekniske viden i de helt små detaljer. Ønsker du at få et indblik i motorsportens forunderlige verden, med fokus på sikkerhed og tryghed i højsædet, er dette lige noget for dig! 

 

Den ekstraordinære oplevelse og værdi, i Stayzafe’s helt egen sammensætningen af at have det sjovt og lærer, er at du som kunde vil skabe en tryghed hos dig selv, når du fremover sætter dig ud i din personbil, når det så er sagt vil du med garanti få en kæmpe oplevelse som ikke er til at finde andre steder! 

Sikker-i-trafik-1500px.jpg

Hvad indeholder det?

Simulator 

I Stayzafe’s simulator vil du få en fed oplevelse med i baggagen, og samtidig indlæring i at forbygge din egen og andres sikkerhed. 

 

Instrukser i kørertekniks viden 

Med hjælp fra racerkørerne Mikkel Grundtvig og Lasse Sørensen vil dig og dit team få en intens oplevelse i køreteknisk forståelse og viden. Hele ideen med denne pakkeløsning er at blive mere sikker og tryg i trafikken. 

 

Mad & drikke 

Vi kan naturligvis sørge for mad og drikke, så det for jer som deltagere udelukkende handler om at give den gas! Er der bestemte ønsker får vi blot en dialog herom.

Hvorfor skal du vælge Stayzafe?

  • Du lære køretekniske færdigheder der gør dig ekstra sikker og tryg i trafikken

  • Du styrker dig selv og lære dine svage og stærke sider at kende

  • Du får en unik og uforglemmelig oplevelse 

  • Du vil være med til at forebygge ulykker 

  • Pas på dig selv, din familie og medmennesker!

bottom of page